Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک آینده، به‌منظور تأمین رضایت بیشتر هم‌وطنان، امکان پرداخت دسته‌ای قبوض، حقوق و سود سهام را فراهم کرد.

بنابر اعلام سرویس بازار ایسنا، بانک آینده اعلام کرد: این بانک با هدف پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان حقوقی و مشترک و نیز صرفه‌جویی در وقت و هزینه آن‌ها، قابلیت پرداخت دسته‌ای به حساب‌های کارکنان یا ذی‌نفعان مشتریان را از طریق سامانه «کیلید»، فعال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشتریان سامانه «کیلید»، قادر هستند بدون مراجعه به شعب بانک و از طریق نسخه «وب‌کیلید»، نسبت به پرداخت حقوق، پاداش، سود سهام به حساب ذی‌نفعان در بانک آینده و یا سایر بانک‌ها، اقدام کنند.

بدین‌منظور، لازم است مشتریِ سامانه کیلید، ضمن فعال کردن «گذر واژه وب»به محیط وب‌سامانهوارد شده و نسبت به بارگذاری فایل دسته‌ای به فرمت اکسل و یا «CSV»، اقدام کند. بدین ترتیب، دستور برداشت از حساب مبدأ ایجاد و مشابه دستور پرداخت‌های انفرادی، به کارتابل امضادار/ امضادارن ارسال شده و پس از تأیید، مبلغ مورد نظر به‌صورت برخط (آنلاین)، به حساب‌های مقصد (حساب بانک آینده و یا سایر بانک‌ها) واریز می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های مهم این سامانه، می‌توان به امکان واریز به حساب مشتری با بارگذاری فایلی شامل یکی از اقلام اطلاعاتی «شماره حساب بانک آینده»، «شماره کارت بانک آینده» و «شماره شبای سایر بانک‌ها»، به‌صورت ترکیبی در یک فایل اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۰۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • شاه کلید مهار تورم
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد