Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک‎ آینده با هدف توسعه خدمات مبتنی بر بانکداری الکترونیکی و ارزش‌آفرینی هر چه بیش‌تر برای مشتریان، به‌ ویژه در ایام همه‌گیری بیماری کرونا و هم‌چنین بر اساس نیازسنجی‌ های کسب و کار، خدمات و قابلیت‌های جدید و توسعه داده شده در سامانه کاربردی «کیلید» را برای بهره‌مندی عموم مشتریان از خدمات منحصر به‌ فرد آن فراهم نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکان فعال‌سازی غیرحضوری سامانه کیلید با استفاده از رمز دوم پویای کارت مشتریان بانک آینده، ارسال پیامک اطلاع‌رسانی به مشتری هنگام ورود به سامانه موبایلی کیلید، ارسال پیامک هنگام ثبت و انتقال چک برای امضاداران در سامانه صیاد (پیچک)، ایجاد قابلیت درج شرح/ بابت در عملیات ثبت و انتقال چک توسط مشتری، ایجاد قابلیت نمایش نام گیرنده چک (در صورتی‌که گیرنده مشتری بانک آینده نباشد) در زمان ثبت و انتقال چک، ایجاد قابلیت درج شرح برای آخرین انتقال در چک، ایجاد قابلیت استعلام چک با استفاده از سری/ سریال چک، ایجاد قابلیت عودت انتقال چک و امکان استعلام عودت چک در گزینه «استعلام انتقال/ عودت (چندامضایی)» از ویژگی‌ها و قابلیت‌های فراهم شده برای مشتریان این سامانه هستند.

“کیلید”، بانک همراه مشتریان و شرکت‌های کوچک و بزرگ برای رفع نیاز‌ها و انجام امور بانکی و مالی آن‌ها است.

هم‌چنین، با استفاده از سامانه «کیلید» بانک‎ آینده، شما می‌توانید مشتری بانک آینده شده و با افتتاح حساب به‌عنوان مشتری بانک، از خدمات مشاهده و دریافت صورت‌حساب، انتقال وجه داخلی و بین‌بانکی (پایا، ساتنا)، انتقال از طریق شماره موبایل، دریافت فهرست حساب‌ها به‌همراه شماره شبا، استعلام چک‌های صیاد و سایر موارد بهره‌مند شوید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سامانه کیلید کیلید بانک بانکداری بانک آینده ایجاد قابلیت بانک آینده انتقال چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان امور مالیاتی، در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

کد خبر 6095074 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری